Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο σωφέρ Παναγιώτης Βασιλειάδης, οδηγών φορτηγόν αυτοκίνητον, παρέσυρε και ετραυμάτισε ελαφρώς εις την κεφαλήν και τους πόδας την 28έτιδα Σταυρούλαν Ευαγγέλου Καραντζούλου.

-ΑΡΓΑ την νύκτα χθες η αοιδός Μίμπα Τριάντακοφ απεπειράθη να αυτοκτονήση εις το ξενοδοχείον «Ολύμπια» λαβούσα διάλυσιν υπερμαγκανάτου. Γενομένη όμως αντιληπτή ευθύς αμέσως ειδοποιήθησαν η αστυνομία και ο ιατρός Δημόπουλος χάρις εις την έγκαιρον επέμβασιν του οποίου κατορθώθη να αποσοβηθή ο κίνδυνος της δηλητηριάσεως.

Η εν λόγω αοιδός κατάγεται εκ Ρωσσίας και προ τινός χρόνου είχεν έλθει ενταύθα, ασθενούσα δε παρέμενεν άεργος. Οι λόγοι της αποπείρας είναι άγνωστοι καθ’ όσον η δράστις υστερική απέφευγε επιμόνως να είπη τι το σχετικόν.

-Μίαν ωραίαν επιτυχίαν δίδει απόψε ο Αθηναϊκός Θίασος, την πρωτότυπον εις πλοκήν και δράσιν γαλλικήν κωμωδίαν «Ο Αλέκος, η μαμμά του και η μαιτρέσα του». Επίσης μας προετοιμάζει την κοινωνικήν σάτιραν του Θ. Συναδινού ο «Καραγκιόζης», καθώς και τας κωμωδίας η «Κυρία του Μαξίμ», «Πάρε με, Αντριάννα μου» και άλλα.