Ραπτόπουλο: «Κοροϊδία της δήθεν ασφαλτόστρωσης στις λακκούβες»

Ραπτόπουλο: «Κοροϊδία της δήθεν ασφαλτόστρωσης στις λακκούβες»

Εντονότατη διαμαρτυρία προς Νίκα και Καπέλιο

Ο Σύλλογος των Απανταχού Ραφτοπουλαίων διαμαρτύρεται εντονότατα προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Βασίλειο Καπέλιο, «για την κοροϊδία της δήθεν ασφαλτόστρωσης στις λακκούβες του δρόμου Ραπτόπουλο – Κυπαρισσία».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πολλές δημοσιεύσεις κατοίκων από το Ραφτόπουλο και άλλες Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Τριπύλης του Δήμου Τριφυλίας, με φωτογραφίες από την επικινδυνότητα και το «κακό χάλι» στο δρόμο, καθώς και την τελευταία παρέμβαση της Περιφέρειας… με φτυαριές πίσσας σε λακκούβες, που σε καμία περίπτωση δε συνιστούν ή αποτελούν αποκατάσταση του κατεστραμμένου οδοστρώματος.

Σε δημοσίευση στο facebook του Συλλόγου των Απανταχού Ραφτοπουλαίων, με χαρακτηριστικές φωτογραφίες του δρόμου, αναγράφεται: «Προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Καπέλιο. Ο Σύλλογος των Απανταχού Ραυτοπουλαίων διαμαρτύρεται εντονότατα για την κοροϊδία της δήθεν ασφαλτόστρωσης στις λακκούβες του δρόμου Ραπτόπουλο – Κυπαρισσία. Αντί να ασφαλτοστρώσουν όλο το δρόμο που είναι όλο λακκούβες, έριξαν κυριολεκτικά μια φτυαριά άσφαλτο σε κάθε λακκούβα κοροϊδεύοντας και προκαλώντας αγανάκτηση στους κατοίκους των χωριών που περνούν καθημερινά και σπάνε τα αυτοκίνητά τους. Κύριοι, σας καλούμε να αποκαταστήσετε την αδικία».

Του Ηλία Γιαννόπουλου