Σάκης Τσιώλης: Αφήνουμε μια ομάδα έτοιμη στο 90%

Σάκης Τσιώλης: Αφήνουμε μια ομάδα έτοιμη στο 90%

Το περασμένο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η διοίκηση της Καλαμάτας επιβεβαίωσε αυτό που ακουγόταν ως …ψίθυρος το προηγούμενο διάστημα, την: Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον κύριο Σάκη Τσιώλη

Η ΠΑΕ Καλαμάτα, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κύριο Σάκη Τσιώλη.
Ο κ. Τσιώλης καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στο τιμόνι της ομάδας, υπέδειξε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και εργατικότητα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τι σας αφήνει αυτό το σύντομο, όπως απροσδόκητα αποδείχθηκε, πέρασμα από την Καλαμάτα; ρωτήσαμε τον Σάκη Τσιώλη, με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει στο «Θ» τα παρακάτω:

«Σίγουρα μια πικρία γιατί πραγματικά ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε απ’ όλο το ποδοσφαιρικό τιμ, από το σταφ.
Φέραμε μια ομάδα η οποία να σας πω ότι τη βρήκα στο 30% και την αφήνουμε στο 90%, δουλέψαμε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τα χαρακτηριστικά των παικτών και ήμασταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και τώρα θα μπαίναμε στην τελική ευθεία για να μονιμοποιήσουμε το σχήμα μας. Και βέβαια μέσα απ’ όλη αυτή την ιστορία γυρνάνε στο μυαλό μου διάφορα ότι ήταν δηλαδή σχεδιασμένη όλη αυτή η ιστορία…

Ο λόγος που επέστρεψα ήταν ότι υπήρχε αυτό το τριετές πλάνο για την ομάδα, είχα δουλειά, 4 φορές το μήνα πήγαινα στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη έκανα προπονητική στους σπουδαστές, παράλληλα έκανα αξιολόγηση στις Κυκλάδες και ήμουν τεχνικός διευθυντής στη Μύκονο.

Ήμουν δηλαδή μια χαρά είχα βρει τα δύο τελευταία χρόνια να έχω ήρεμο το κεφάλι μου, μακριά από τους παράγοντες, μακριά από όλα αυτά. Αλλά μέσα από το πλάνο που μου ανέλυσε ο πρόεδρος, από την επιθυμία του κόσμου αν θέλετε , έτσι μου έκανε παραιτήθηκα απ’ όλες αυτές τις δραστηριότητες για να έρθω να αφοσιωθώ στην Καλαμάτα.

Αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει και το μόνο που μου μένει πια είναι να ευχηθώ γιατί μέσα από αυτή την προσπάθεια που έγινε, μακάρι η Καλαμάτα -γιατί το αξίζει ο κόσμος και η ιστορία της- να μπορέσει να πετύχει το στόχο της».

Της Χριστίνας Ελευθεράκη