Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Μπελογιάννη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Μπελογιάννη

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η εκπαιδευτική κοινότητα στο άκουσμα του θανάτου, του μαθηματικού Γεωργίου Δ. Μπελογιάννη, ο οποίος είχε διδάξει και σε αρκετά σχολεία της Μεσσηνίας.

Ο εκλιπών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν εκτελούσε εργασίες στο σπίτι του.

Ακολουθεί το συλλυπητήριο μήνυμά της Α’ ΕΛΜΕ:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης – Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, μετά λύπης του πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός του θανάτου του εκλεκτού συνάδελφου Μπελογιάννη Γεωργίου του Δημητρίου.

Αγαπητός σε όλους μας, υπηρέτησε για πολλά χρόνια στα Σχολεία ως Μαθηματικός. Είχε αμέριστη αγάπη στα παιδιά, δίδασκε με πάθος και εκτελούσε τα καθήκοντά του με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ πάντοτε ήταν αλληλέγγυος στους –στις συναδέλφους, πρόθυμος να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί όπου χρειαζόταν.

Εκφράζουμε εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών τα πιο ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντα συναδέλφου.

Το Δ.Σ. αποφάσισε τη διάθεση του χρηματικού ποσού των 100,00€ για κοινωφελή σκοπό στη μνήμη του και συγκεκριμένα στην «Κιβωτό του Κόσμου» (αντί στεφάνου και κατόπιν επιθυμίας των οικείων του)

Αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παραστεί στην κηδεία του στην Μητρόπολη (Κοιμητήριο) της Καλαμάτας, τη Δευτέρα 5/9/2022 ώρα 18:30».


Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) Παράρτημα Μεσσηνίας
Ψήφισμα για τον θάνατο του μαθηματικού Γεωργίου Μπελογιάννη που υπηρετούσε στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας

Με την αναγγελία  του αδοκήτου  θανάτου  του  συναδέλφου μαθηματικού  Μπελογιάννη Γεωργίου, του 1ου Λυκείου Καλαμάτας  το Δ.Σ. του παραρτήματος της ΕΜΕ Μεσσηνίας,  εκφράζει  θερμά του  συλλυπητήρια στην οικογένεια  του εκλιπόντος, εκλεκτού συναδέλφου.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Μεσσηνίας της Ε.Μ.Ε.