2ο-4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης: Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να αποπερατωθεί η προσθήκη νηπιαγωγείου

2ο-4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης: Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να αποπερατωθεί η προσθήκη νηπιαγωγείου

Για την πορεία εκτέλεσης του έργου «Προσθήκη νηπιαγωγείου στο 2ο – 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης» ενημερώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, από τον επιβλέποντα  μηχανικό Κωνσταντίνο Στραβοδήμο, ενώ ακολούθησε αυτοψία στο εργοτάξιο.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες κατασκευής προχωρούν ικανοποιητικά και βάσει του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, το έργο -προϋπολογισμού 575.000 ευρώ- αναμένεται να αποπερατωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Από πλευράς του, ο δήμαρχος Μεσσήνης ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή έχει ιεραρχήσει τις κτηριακές υποδομές της εκπαίδευσης, θέτοντας σε προτεραιότητα την υλοποίηση σχολικών κτηρίων και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Κτ.Υπ. Α.Ε., ως φορέας υλοποίησης του έργου, θα παραδώσει κατά το επόμενο διάστημα ένα χώρο που θα ανταποκρίνεται στην αυξημένη προσέλευση νηπίων.

Με την ολοκλήρωσή του θα προστεθούν επιπλέον δύο αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα που θα χρησιμοποιείται ως τραπεζαρία ή ως χώρος ύπνου, κουζίνα, γραφείο νηπιαγωγών, χώροι υγιεινής για νήπια και νηπιαγωγούς, μικρή αποθήκη και λεβητοστάσιο. Στο δε περιβάλλοντα χώρο θα κατασκευαστεί παιδική χαρά με παιχνίδια και δάπεδο ασφαλείας και θα διατηρηθούν οι μεγάλοι χώροι πρασίνου.