6ο τουρνουά «Ι. Μπουσούνης: Πρεμιέρα με ήττα για την ανέτοιμη Καλαμάτα ‘80

6ο τουρνουά «Ι. Μπουσούνης: Πρεμιέρα με ήττα για την ανέτοιμη Καλαμάτα ‘80

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, στον οποίο και είναι αφιερωμένη η διοργάνωση, ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας το 6ο τουρνουά της Καλαμάτας ’80.

Στο εναρκτήριο φιλικό της 3ήμερης συνάντησης οι οικοδεσπότες «Λύκοι» ηττήθηκαν με 3-0 σετ (23-25, 22-25, 19-25) από το Μίλωνα, γεγονός που δεν προβλημάτισε τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη, καθώς ήταν μόλις το πρώτο τεστ για τον ΑΟΚ ’80 που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Pre League, το οποίο θα ξεκινήσει σε δύο μήνες (5/11).

Τόσο ο Μίλωνας -όπου αγωνίζεται ο διεθνής Καλαματιανός λίμπερο, Άρις Χανδρινός, ο οποίος έπαιξε κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε- όσο και οι άλλες ομάδες που συμμετέχουν Παναθηναϊκός και Αριστοτέλης Σκύδρας, προέρχονται από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ κι αυτό σημαίνει υψηλό θέαμα για τους φιλάθλους και πολύ δυνατά φιλικά για την Καλαμάτα ’80.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Χανδρινός-Στέφανος Μάνα): Μαντέκας, Σκαρτσίλης, Κανελλόπουλος, Αραπάκης, Μαουρίτσιο Βιέτο, Δαλακούρας, Λυκούρεσης, Μπεζάτης, Στάμος, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας, Ροντρίγκο Οκάμπο, Χριστόφας, Β. Ντάκουρης.

ΜΙΛΩΝΑΣ (Αθανάσιος Ψαρράς-Παναγιώτης Γεωργούντζος): Γκουστάβο Όσκαρ, Χερ Λουκ, Μολίνα Πέντρο, Μπόμπαν Γιορντάνοφ, Μπράιαν Γκουστάβο, Ανδρεάδης, Δημητούλης, Εφραιμίδης, Θεοδόσης, Λάππας, Μαντελίδης, Νανόπουλος, Σεμιτέκολος, Στράτος και Άρις Χανδρινός.

Πρόγραμμα
•Σάββατο 1/10
16.00 ΑΟΝΣ Μίλων – Αριστοτέλης
18.50 Τελετή Έναρξης – Βραβεύσεις
19.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Παναθηναϊκός ΑΟ

•Κυριακή 2/10
14.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Αριστοτέλης
17.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΝΣ Μίλων
Απονομές