ΔΕΕΠ ΝΔ Μεσσηνίας: Ενημέρωση των μελών για την παρουσία του Β. Κικίλια στην πόλη

ΔΕΕΠ ΝΔ Μεσσηνίας: Ενημέρωση των μελών για  την παρουσία του Β. Κικίλια στην πόλη

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης μέλη της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Μεσσηνίας σχετικά με την παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, στην Καλαμάτα, προκειμένου να συμμετάσχει στις σημερινές επετειακές εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αλλά και για τις επαφές που αναμένεται να έχει με τοπικούς φορείς για θέματα που αφορούν στον τουρισμό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Ελένη Γκλεγκλέ, ο υπουργός Τουρισμού θα παραστεί στους σημερινούς εορτασμούς για την 28η Οκτωβρίου, ενώ αύριο αναμένεται να βρεθεί στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, προκειμένου να συζητήσει με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Καλαμάτας. Κατόπιν θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ. επί της οδού Κολοκοτρώνη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των Μεσσήνιων βουλευτών, από το μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, η κα Γκλεγκλέ σημείωσε ότι με το πέρας των εγκαινίων ο κ. Κικίλιας πιθανόν να βρεθεί στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, όπου ενδέχεται να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Κλείνοντας, στη 1.00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με κεντρικό θέμα «Μεσσηνία: Τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο».

Χρ.Μ.