Δήμος Μεσσήνης: Συνεχίζονται οι σφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων

Δήμος Μεσσήνης: Συνεχίζονται οι σφαλτοστρώσεις  αγροτικών δρόμων

Με ομαλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του ενταγμένου έργου «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων του Δήμου Μεσσήνης» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, μετά την περάτωση των εργασιών στην Κοινότητα Εύας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και του δεύτερου τμήματος ασφαλτοστρώσεων που αφορά στη σύνδεση των οικισμών Μαυροματίου-Μοσχοχωρίου, μήκους 450 μέτρων περίπου. Αποτελεί δε τη δεύτερη ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από τους επτά που έχουν συνολικά ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Πρόκειται για έργο που εξυπηρετεί τους αγρότες και διευκολύνει τη διασύνδεση των οικισμών Καρτερολίου και Μαυροματίου, φέρνοντας πιο κοντά τα δύο χωριά.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι τσιμεντοστρώσεις του υποέργου «Βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων Δήμου Μεσσήνης», το οποίο χρηματοδοτείται από το ίδιο πρόγραμμα και έχει προϋπολογισμό 2,441 εκατ. ευρώ. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο αγροτικό δίκτυο της Κοινότητας Στέρνας, οι οποίες προέβλεπαν τσιμεντοστρώσεις και τεχνικά έργα που θα διευκολύνουν τη μετακίνηση των κατοίκων στους αγροτικούς δρόμους.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ