Έκλεβαν καταστήματα στην Καλαμάτα

Έκλεβαν καταστήματα στην Καλαμάτα

Δύο καταστήματα στο κέντρο της Καλαμάτας είχε «αλαφρώσει» ένας 25χρονος Ρομά από χρήματα και εμπορεύματα, όμως ταυτοποιήθηκε και πλέον σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για κλοπή.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, στις 17 Οκτωβρίου, τα ξημερώματα, παραβίασε παράθυρο καταστήματος στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού και αφαίρεσε ρούχα αξίας 595 ευρώ.

Ακολούθως, στις 20 Οκτωβρίου, τις βραδινές ώρες, παραβίασε φεγγίτη τουαλέτας σε φαρμακείο στην οδό Νέδοντος και αφαίρεσε από το ταμείο 300 ευρώ.

Στο μεταξύ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά, 15, 17. 20 και 24 ετών, γιατί αφαίρεσαν από το πολυκατάστημα Μετρό προϊόντα, αξίας 156 ευρώ.

Η δράση τους, όμως, έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους του καταστήματος και ειδοποίησαν την Αστυνομία.  Οι τέσσερις νεαρές συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα προϊόντα, τα οποία και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Προανάκριση για τις υποθέσεις διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.