Φιλιατρά: Καταγγελτική επιστολή Λεβεντάκη για την καθαριότητα

Φιλιατρά: Καταγγελτική επιστολή Λεβεντάκη για την καθαριότητα

«Καταγγελτική επιστολή» του δημάρχου Τριφυλίας για την καθαριότητα στα Φιλιατρά δημοσιεύθηκε στο facebook την Τετάρτη και ώρα 8:32 μ.μ., με φωτογραφίες από κάδους απορριμμάτων και απόβλητα.

Στην επιστολή αναγράφεται: «Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας, για άλλη μια φορά, εκτός του προφανούς, όπως είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων, κλήθηκαν να διαχειριστούν και κάτι ακόμα. Μαζί με τα απόβλητα των καλλιεργειών “κάποιου” συμπολίτη μας, να “περισυλλέξουν” επίσης την ασυνειδησία, όπως και τον απολίτιστο χαρακτήρα του. Και όλα αυτά, στοιβαγμένα σε κάδους απορριμμάτων, ευρισκόμενους έμπροσθεν του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών (ΚΕΦΙΑΠ). Δηλαδή, σε ένα χώρο που, αν μη τι άλλο, αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή και το σεβασμό, όλων μας. Πολύ δε περισσότερο “κάποιου” που είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών και που δηλώνει, επίσης, “φίλος της πλατείας”, “φίλος του πεζόδρομου”, “φίλος της μουριάς”, αλλά ταυτόχρονα και ΕΧΘΡΟΣ της καθαριότητας, του πολιτισμού και κάθε συμπολίτη του που δικαιούται μια πόλη καθαρή. Αλλά, στην καθημερινότητά του, τον απαξιεί με αυτόν τον τόσο “βρώμικο” τρόπο, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Και επειδή, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιoς είναι ο εν λόγω “κύριος”, έχουν επιληφθεί του θέματος οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και πρόκειται να υποβληθεί, από μέρους μας, μηνυτήρια αναφορά κατά του συγκεκριμένου “συμπολίτη” μας.

Επιπλέον δε, θα του επιβληθεί και το αναλογούν πρόστιμο που προβλέπεται γι’ αυτή την περίπτωση. Γιατί, “κύριε …”, oι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου μας δεν είναι υπηρέτες κανενός, πόσω μάλλον δικοί σας και οι συμπολίτες σας, που “υποτίθεται” ότι τους εκπροσωπείτε σε κάθε συμβούλιο, δικαιούνται και αυτοί το αυτονόητο. Μια πόλη και ένα περιβάλλον καθαρά από κάθε είδους σκουπίδια και απόβλητα!».