Η Πελοπόννησος στον κατάλογο οικογενειακών διακοπών του Studiosus για το 2023

Η Πελοπόννησος στον κατάλογο οικογενειακών διακοπών του Studiosus για το 2023

Την Πελοπόννησο προτείνει ο Studiosus στον κατάλογο οικογενειακών διακοπών του για το 2023, που μόλις κυκλοφόρησε, και στον οποίο παρουσιάζει πέντε νέα ταξίδια για οικογένειες με παιδιά.

Ο σπεσιαλίστας στα εκπαιδευτικά ταξίδια στην μπροσούρα του “Studiosus family 2023” περιλαμβάνει πέντε οικογενειακά ταξίδια, που αποτελούν εγγύηση διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Ο Studiosus προτείνει
Εκτός από το Λονδίνο και τη Ρώμη, ο κατάλογος περιλαμβάνει διακοπές στην Πελοπόννησο, τη Νάπολη, το Τσιλέντο και την Ισλανδία.

Τα ταξίδια αυτά απευθύνονται ειδικά σε γονείς με παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών, αλλά και σε μονογονεϊκές οικογένειες που θέλουν να πάνε διακοπές με τα παιδιά τους και άλλους ενήλικες, καθώς και σε παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια τους.

Σε όλα τα ταξίδια οι συμμετέχοντες ταξιδεύουν με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Ο Studiosus είναι ο κορυφαίος διοργανωτής εκπαιδευτικών ταξιδιών στην Ευρώπη. Το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, οι εξαιρετικοί ξεναγοί και οι συνεχείς καινοτομίες εξασφαλίζουν την ηγετική θέση του tour operator στην αγορά. Ο όμιλος εταιρειών περιλαμβάνει επίσης το εμπορικό σήμα Marco Polo, το οποίο είναι τοποθετημένο στο λιγότερο ακριβό τμήμα των ταξιδιών μετ’ επιστροφής.

Εκτός από την ποιότητα, την καινοτομία και την ασφάλεια στα ταξίδια, η βιωσιμότητα αποτελεί σημαντικό μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας του Studiosus, που ως ιδρυτικό μέλος της Στρογγυλής Τράπεζας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στον Τουρισμό δεσμεύεται για δίκαιες συνθήκες εργασίας και αντισταθμίζει όλα τα ταξίδια, επενδύοντας σε έργα προστασίας του περιβάλλοντος.