«Καλλίεργον»: Επιτυχημένο το σεμινάριο Υποκριτικής με τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο

«Καλλίεργον»: Επιτυχημένο το σεμινάριο Υποκριτικής  με τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το πρώτο σεμινάριο στην έδρα Kalliergon, στο Νεοχώρι Δυτικής Μάνης, με θέμα «Υποκριτική & Μάρκετινγκ του Ηθοποιού»

Κατά τη διάρκειά του ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος μεταλαμπάδευσε στους συμμετέχοντες, με αριστοτεχνικό τρόπο, το απόσταγμα της γνώσης του και της εμπειρίας του τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Το ολιγομελές, ευέλικτο τμήμα με άτομα από Αθήνα, Καλαμάτα και Δυτική Μάνη έδωσε τη δυνατότητα στον Χρήστο Βασιλόπουλο να δώσει ιδιαίτερη και περισσότερη προσοχή στον κάθε διδασκόμενο. Διήρκησε πάνω από επτά ώρες και περιείχε πλούσια, συμπυκνωμένη ύλη, που υποστηρίχθηκε με οπτικοακουστικό υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο αυτό δόθηκαν πολλές απαντήσεις, κατευθύνσεις και συμβουλές από έναν πετυχημένο καλλιτέχνη που κατέχει καλά την τέχνη της υποκριτικής και του marketing του ηθοποιού, σε συνδυασμό με το πείσμα  και την τόλμη να κυνηγάς το όραμά σου και εκτός Ελλάδας.

Κατά κοινή ομολογία των συμμετεχόντων, ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποδείχτηκε και ένας εξαιρετικός δάσκαλος!

Μια εμφάνιση-έκπληξη έκανε στο τελευταίο ημίωρο της πρώτης ενότητας του σεμιναρίου, ο εξαιρετικός ηθοποιός και βαθιά φιλοσοφημένος ως άνθρωπος, Θανάσης Ευθυμιάδης. Με παραδείγματα μέσα από τη δική του διαδρομή στο χώρο της Υποκριτικής, πρόσθεσε το δικό του λιθαράκι στο ήδη υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου.

Στο τέλος αυτής της γεμάτης μέρας οι συμμετέχοντες αποχώρησαν κρατώντας μια ενυπόγραφη βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου και έχοντας, παρά την κούραση, ένα πλατύ χαμόγελο.