Κικίλιας από Καλαμάτα: Δυναμική 350 εκ. ευρώ για επενδύσεις στον Τουρισμό – Επεκτείνεται ο διάδρομος στο τοπικό αεροδρόμιο

Κικίλιας από Καλαμάτα: Δυναμική 350 εκ. ευρώ για επενδύσεις στον Τουρισμό – Επεκτείνεται ο διάδρομος στο τοπικό αεροδρόμιο

Επαφές με φορείς του Τουρισμού είχε νωρίτερα, σήμερα το πρωί, ο υπουργός Τουρισμού στο επιμελητήριο Μεσσηνίας

Την επέκταση του διαδρόμου στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας προανήγγειλε νωρίτερα σήμερα το πρωί από την Καλαμάτα ο υπουργός Τουρισμού, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε στο επιμελητήριο Μεσσηνίας με τοπικούς φορείς του Τουρισμού. Παράλληλα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και αιτήματα προς τον υπουργό με γνώμονα τη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού στο νομό.

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας σημείωσε δε, ότι το υπουργείο τουρισμού σε μια δύσκολη χρονιά σαν κι αυτή που βιώσαμε, έχει εξασφαλίσει 350 εκατομμύρια ευρώ για επενδύσεις σε υποδομές και τομείς που εμπλέκονται περιφερειακά με τον τουρισμό.

Κλείνοντας το κομμάτι των προτάσεων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι μια χρόνια σκέψη του σ’ αυτή την κατεύθυνση είναι η σύνδεση βουνού και θάλασσας, και συγκεκριμένα η σύνδεση μέσω τελεφερίκ του Ταϋγέτου (Βέργας) με την παραλία της Καλαμάτας.

Της Χριστίνας Μανδρώνη