Κυπαρισσία: Επιθεώρηση Οργάνου Επιτόπιας Επαλήθευσης στο “Open Mall”

Κυπαρισσία: Επιθεώρηση Οργάνου Επιτόπιας  Επαλήθευσης στο “Open Mall”

Διενέργεια έκτακτης επιτόπιας επιθεώρησης στην περιοχή εκτέλεσης του έργου του “Open Mall” στην Κυπαρισσία, κατόπιν αιτήματος του δικαιούχου, για την επαλήθευση της πορείας του τεχνικού έργου και της υπογειοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ, όπως και το συντονισμό των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν για την υλοποίηση της Πράξης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δ. Τριφυλίας», έκαναν χθες τα μέλη του Οργάνου Επιτόπιας Επαλήθευσης που έχει συγκροτηθεί με απόφαση της προϊσταμένης της ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ.

Σε χθεσινό δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου του δημάρχου Τριφυλίας αναγράφεται: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες, οι σχετικές με το έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) Κυπαρισσίας. Και στο πλαίσιο αυτών διενεργήθηκε σήμερα επιτόπια επαλήθευση, από επιτροπή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στην περιοχή εκτέλεσης του έργου, παρουσία και του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, ώστε να επαληθευθεί το φυσικό αντικείμενο και η πορεία υλοποίησής του.

Μέλη του οργάνου επιτόπιας επαλήθευσης ήταν: α) η κα Μαρία – Ευαγγελία Μωραΐτου, στέλεχος και β) ο κ. Ευθύμιος Κουτρούκης, προϊστάμενος μονάδας Β1. Από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας παρούσα ήταν η κ. Έφη Γεωργίου, προϊσταμένη Tμήματος Μελετών Εκτέλεσης Έργων και Πολιτικής Προστασίας. Όπως και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, Αντώνης Βλάχος.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι με παρέμβαση του δημάρχου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και το έργο υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ, ύψους 550.000 ευρώ, και πως κατόπιν διαπραγμάτευσης και συνεννόησης του δημάρχου και της διαχειριστικής αρχής, πρόκειται να ανακατασκευαστούν και τα υπόλοιπα πεζοδρόμια επί της δημοτικής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου».