Μεσσηνία: Συνελήφθη ο 37χρονος Ρομά που πυροβόλησε την ανιψιά του

Μεσσηνία: Συνελήφθη ο 37χρονος Ρομά που πυροβόλησε την ανιψιά του

Στη Φαρακλάδα του Δήμου Τριφυλίας συνελήφθη ο 37χρονος Ρομά που αναζητούνταν με τη σύντροφό του με αντίστοιχα εντάλματα που είχαν εκδοθεί από την ανακρίτρια Καλαμάτας, όταν τον Ιούλιο στη Μεσσήνη πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε την ανηψιά του.

Το επεισόδιο είχε συμβεί στις 9 Ιουλίου, για ασήμαντη αφορμή στην οδό Αβέρωφ, όπου βρίσκονται τα σπίτια των δύο οικογενειών. Από τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρωθεί η λογομαχία θείου και ανηψιάς ξεκίνησε όταν ο 37χρονος ζήτησε από την 29χρονη κόρη του αδελφού του να του δώσει 5 ευρώ κι αυτή αρνήθηκε.

Κουβέντα στην κουβέντα, η κατάσταση ξέφυγε και τότε ο 37χρονος πήρε από το σπίτι του ένα δίκαννο και πυροβόλησε τη νεαρή στο πόδι, τραυματίζοντάς την. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας ο 37χρονος εντοπίσθηκε στο χωριό Φαρακλάδα  και συνελήφθη με το Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Μαζί συνελήφθη και η 20χρονη σύντροφός του, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε για την ίδια υπόθεση Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής της Ανακρίτριας Καλαμάτας, για απόπειρα με πρόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.