Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Θερμό χειροκρότημα για εφηβική ομάδα

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Θερμό χειροκρότημα για εφηβική ομάδα

Αυλαία έριξε η τελευταία θεατρική δημιουργία των εφήβων της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, δίνοντας τρεις παραστάσεις για το κοινό στο Πνευματικό Κέντρο και άλλες δύο για εκατοντάδες μαθητές πέντε σχολείων της πόλης.

Η παράσταση «Η θέση μου. Ιστορίες καθημερινής εφηβείας», δημιούργημα των ίδιων των παιδιών με την καθοδήγηση της θεατροπαιδαγωγού Γιώλικας Πουλοπούλου, εισέπραξε τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια και το ζεστό θερμό χειροκρότημα από όλους τους θεατές.

Επόμενη παράσταση της εφηβικής ομάδας θα είναι ο «Ρομπέν των Δασών», σε θεατρική διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη και σκηνοθεσία της Γιώλικας Πουλοπούλου, ενώ έχουν ήδη αρχίσει προετοιμασίες με την καινούργια ομάδα, με στόχο να ανέβει στη σκηνή αρχές Ιανουαρίου.

Δοθείσης της ευκαιρίας, από την Πειραματική  απευθύνονται ευχαριστίες σε όλη την ομάδα των παιδιών που αγκάλιασε με μεράκι και έμπνευση και αυτή τη θεατρική παράσταση, όλους τους συντελεστές της, τους τεχνικούς και όλους τους θεατές που στήριξαν με την παρουσία τους τις παραστάσεις, όπως και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που προβάλλουν πάντα τις θεατρικές δράσεις του συλλόγου.