Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΙΣ την Νομαρχίαν και ενώπιον της καθορισθείσης παρά του Υπουργείου Επιτροπής ενηργήθησαν προχθές αι προκηρυχθείσαι δημοπρασίαι της συντηρήσεως των οδών Καλαμών – Παραλίας, Καλαμών – Βελίκας, Γεφύρας Τσακώνας και Ασπροχώματος – Μελιγαλά. Της Γεφύρας Τσακώνας ανεδείχθη τελευταίως μειοδότης ο Π. Μιχαλάκος μειοδοτήσας εν τοις εκατόν του προϋπολογισθέντος ποσού και των λοιπών με την ιδίαν μειοδοσίαν ο Χρ. Παπαθεοδώρου αναλαμβάνων με τους ιδίους όρους την κυλίνδρωσιν των εθνικών οδών Καλαμών – Μεσσήνης.

-ΕΙΣ την Κυπαρισσία ο Νέστωρ Γερακάρης μένεα πνέων κατά της αδελφής του Ελένης δια λόγους τιμής επυροβόλησε κατ’ αυτής κοιμωμένης την νύκτα δις δια δικάννου πιστολίου, τραυματίσας θανασίμως αυτήν εις διάφορα του σώματός της μέρη. Αύτη απεβίωσεν την επομένην. Ο αδελφοκτόνος μετά την πράξιν του ετράπη εις φυγήν συλληφθείς υπό της Αστυνομίας την μεθεπομένην του εγκλήματος.

-ΑΓΝΩΣΤΟΙ την νύκτα μεταβάντες εις θέσιν Παληόκαστρο της περιφερείας Ραυτοπούλου έκλεψαν 4 πρόβατα του Σωτ. Διούκα αξίας δρχ. 2.000.