Το σωστό και το πλήρες…

Το σωστό και το πλήρες…

Στην προχθεσινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλης Κοσμόπουλος, τόνισε σε παρέμβασή του ότι για δεύτερη φορά ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος προέβη σε θεσμικό ατόπημα, παρουσιάζοντας σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την προσωπική του άποψη για την αντιπλημμυρική προστασία της Καλαμάτας ως άποψη της πόλης (σ.σ. έστω και με οριακή πλειοψηφία), αποκρύβοντας ξανά τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης, ανέφερε ότι το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, σε δική παρέμβαση, προτείνει φράγμα στο Νέδοντα ως το κύριο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας, κάτι που έχει προταθεί από αρκετές παρατάξεις των μειοψηφιών.

Στο τελευταίο θέμα αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος, Βασίλης Τζαμουράνης, σημειώνοντας ότι η εν λόγω γνωμοδότηση είναι στην ίδια κατεύθυνση με όσα πρότεινε η παράταξή του και η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου γενικότερα.

Οι δύο παραπάνω απόψεις είναι σωστές. Θα ήταν πλήρεις εάν περιείχαν κι ένα σχολιασμό για την απαράδεκτη στάση του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου στο πρόσωπο του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου…

Α.Π.