Απάντηση του Γιάννη Λάσκαρη στο δήμαρχο Μεσσήνης

Απάντηση του Γιάννη Λάσκαρη στο δήμαρχο Μεσσήνης

«Να ασχοληθεί με την επίλυση των  προβλημάτων και όχι να διεκδικεί τη σιωπή των δημοτικών συμβούλων»

Αφού υπενθυμίσω στον κύριο Αθανασόπουλο (δήμαρχο Μεσσήνης) πως είμαι επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού, ανήκω στην αντιπολίτευση, δεν τυγχάνω υπό την εποπτεία του και εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο τους δημότες και συμπολίτες μου, του τονίζω πως για αυτόν το λόγο τα θέματα που θέτω στα Δημοτικά Συμβούλια θα έπρεπε να τα παρακολουθεί με προσοχή και να τοποθετείται με σοβαρότητα και όχι βαρύγδουπες και κλισέ φράσεις, που απλά δημιουργούν εντυπώσεις.

Έτσι, λοιπόν, ενοχλημένος από ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε θέμα που έθεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιχείρησε να κατατάξει τις τοποθετήσεις μου σε τοποθετήσεις καφενείου.

Δυστυχώς και όπως φαίνεται από την πράξη, καθώς δεν επιλύει όσα θέτουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν πρόσεξε ακριβώς την τοποθέτησή μου. Για συγκεκριμένο θέμα έθεσα την αγωνία μου και την παρότρυνσή μου να διεκδικήσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία συγκεκριμένης τράπεζας και δε διέδωσα φήμες για κλείσιμο (υπάρχουν δημόσιες δηλώσεις μου άλλωστε) ή κάτι ανυπόστατο. Έθεσα τον προβληματισμό μου για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το χρέος μας να διεκδικούμε και να παρακολουθούμε σοβαρά ζητήματα.

Δυστυχώς, ο κύριος Αθανασόπουλος δε θα μπορέσει να πείσει παρά μόνο τους «συνδαιτυμόνες» του για τον ποιόν μου ως αυτοδιοικητικός και το συνεχή αγώνα που κάνω για την πόλη και τα χωριά.

Άστοχες, λοιπόν, οι δηλώσεις του. Άλλωστε, η κοινή γνώμη και η συλλογική μνήμη θα μας «δικάσει», οπότε και τον ενθαρρύνω να σκύψει στα προβλήματα της πόλης και των χωριών και να μη διεκδικεί τη σιωπή των δημοτικών συμβούλων και ιδιαίτερα συμβούλων που σέβονται και δε μετατρέπουν σε πεδίο βολής το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι ώρα για «Λιγότερα συνθήματα» και πιο πολλή δουλειά και να ασχοληθεί με την επίλυση των προβλημάτων και όχι να διεκδικεί τη σιωπή των δημοτικών συμβούλων.

Του Γιάννη Λάσκαρη
Επικεφαλής συνδυασμού «Επανεκκίνηση για το Δήμο Μεσσήνης