Από την παλιά εθνική οδό λόγω εργασιών στον αυτοκινητόδρομο

Από την παλιά εθνική οδό  λόγω εργασιών στον αυτοκινητόδρομο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αυτή την εβδομάδα στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα λόγω εκτέλεσης εργασιών σε διάφορα σημεία.

Αρχικά, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Αστυνομίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία έως και αύριο Τετάρτη θα ισχύσουν ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,3 (Ανισόπεδος κόμβος Παραδεισίων) έως και 210,0 (Ανισόπεδος κόμβος Τσακώνας) και ειδικότερα:

-Έως και την Τετάρτη (9/11) λόγω αποκλεισμού του συγκεκριμένου τμήματος η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας.

-Επίσης μέχρι και αύριο θα παραμείνει κλειστός ο κλάδος εισόδου του κόμβου Παραδεισίων στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Στα cut & cover

Επίσης, ρυθμίσεις θα ισχύσουν και λόγω εκτέλεσης εργασιών προγραμματισμένης τακτικής συντήρησης των cut & cover (σκεπαστά), μεταξύ των Χ.Θ. 210,00 (Ανισόπεδος κόμβος Τσακώνας) και 198,30 (Ανισόπεδος κόμβος Παραδεισίων) στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο Τετάρτη, 9/11 και ώρα 14.00 έως και την Παρασκευή 11/11 και ώρα 18.00.

Το χρονικό αυτό διάστημα θα ισχύει παράκαμψη της κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Αθήνα και αποκλεισμό του τμήματος.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο θα παραμείνει κλειστός ο κλάδος εισόδου του κόμβου Τσακώνας (16) (Α-16-2) στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα εκτρέπεται στην παλιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

Η εταιρεία παραχώρησης ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. υποχρεούται να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη προσωρινή οδική σήμανση, καθώς και για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, για την εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.