Χριστουγεννιάτικο δείπνο για ενίσχυση του φιλοζωικού αγώνα στα Λέικα

Χριστουγεννιάτικο δείπνο για ενίσχυση  του φιλοζωικού αγώνα στα Λέικα

Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δείπνο του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί και φέτος, για να ενώσει τους εθελοντές της πρώτης γραμμής με τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της περιοχής μας, με τελικό κερδισμένο τα αδέσποτα της Μεσσηνίας. Είναι μια σημαντική κοινωνική εκδήλωση που θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να περάσει μια όμορφη βραδιά με τους αγαπημένους του και ταυτόχρονα να γνωρίσει το φιλοζωικό αγώνα του ΦΟΚ και να βοηθήσει άμεσα τα ζώα που παλεύουν να επιβιώσουν στο δρόμο ή φιλοξενούνται προσωρινά ή μονιμότερα από εθελοντές, με την ελπίδα να βρεθεί μια καλή υιοθεσία γι’ αυτά.

Το ραντεβού έχει δοθεί  για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ., στο κέντρο Αρχόντισσα στα Λέικα Καλαμάτας, και στην τιμή των 20 ευρώ περιλαμβάνει προσεγμένο πλήρες μενού, με επιλογή φυσικά και για vegetarian (για όσους δεν τρώνε κρέας), ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τις τεράστιες καθημερινές ανάγκες του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας για ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα και περίθαλψη.

Για προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6944-777391 (ο έγκαιρος προγραμματισμός, μέχρι 5/12, θα επιτρέψει την ιδανικότερη οργάνωση της εκδήλωσης).