Δήμος Πύλου – Νέστορος: Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Συναυλία με τον Πασχάλη

Σε τέσσερα επίπεδα θα κινηθεί το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Σε πρώτη φάση έχει προγραμματιστεί το άναμμα των δέντρων. Αυτά θα φωταγωγηθούν ως εξής: το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στο Βασιλίτσι στην πλατεία Μπίζου στις 5.00 μ.μ., στην Ασίνη στην πλατεία στις 6.00 μ.μ., ενώ την Κυριακή 4 Δεκέμβρη στην Κορώνη στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στις 6.00 μ.μ. Εκεί θα ανέβει παιδική θεατρική παράσταση και θα ψαλούν κάλαντα. Στη μουσική επιμέλεια θα είναι ο Γιάννης Σταθόπουλος και θα παρουσιαστούν χοροί λάτιν και τάνγκο από την ομάδα του Γιώργου Νικολακόπουλου. Ακολουθούν οι φωταγωγήσεις: τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη στο Βλαχόπουλο στην κεντρική πλατεία στις 6.00 μ.μ., όπου θα ανέβει και η παράσταση “Christmas Show”.

Την Τρίτη 6 Δεκέμβρη στου Χανδρινού στην κεντρική πλατεία στις 6.00 μ.μ. θα ανέβει το “Christmas Show”.

Την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη στη Μεθώνη στην κεντρική πλατεία στις 6.00 μ.μ. ο κόσμος θα διασκεδάσει με το “Christmas Show” και την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη στην Πύλο, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, στις 7.00 μ.μ. αρχίζει η μεγάλη συναυλία με τον Πασχάλη σε ένα πάρτι γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες.

Το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στη Χώρα, στην αυλή του Ναού Αγίου Γεωργίου, στις 7.00 μ.μ. αρχίζει η συναυλία swing, jazz, bossa nova και pop-rock από τη Χριστίνα Γκόλια.

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη, στις 5.00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία στο Χαρακοπιό τα παιδιά θα διασκεδάσουν με το “Κουκλοθέατρο με τις “Στρίγκλες” και θα ακούσουν μουσική από την παιδική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα.