Έξι τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνας

Έξι τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνας

Έξι τραυματίες, εκ των οποίων ένα παιδί και τρεις νέοι, είναι ο απολογισμός πολύ σοβαρού τροχαίου ατυχήματος το μεσημέρι της Κυριακής στο δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα, κοντά στη γνωστή στροφή «Αρκουδέα», και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφορμή ήταν προσπέραση ενός οχήματος, με συνέπεια να εμπλακούν άλλα δύο.

Περίπου στη 1.15 το μεσημέρι της Κυριακής αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος αλβανικής υπηκοότητας συγκρούσθηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονη από την Αθήνα και εν συνεχεία συγκρούσθηκε με το επίσης αντιθέτως κινούμενο όχημα που οδηγούσε 55χρονος από την Αθήνα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση των τριών αυτοκινήτων τραυματίσθηκαν ο 51χρονος και ο 55χρονος οδηγοί του πρώτου και του τρίτου οχήματος. Επίσης, από το πρώτο όχημα τραυματίσθηκαν ένας 18χρονος και ένας 12χρονος υπήκοοι Αλβανίας και από το τρίτο όχημα ένας 21χρονος και μια 21χρονη.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους διακόμισαν στα Νοσοκομεία Κυπαρισσίας και Καλαμάτας, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ για αρκετή ώρα ο δρόμος είχε κλείσει. Οι δύο οδηγοί νοσηλεύονται με σοβαρότερα τραύματα, ενώ τα τέσσερα παιδιά έχουν τραυματισθεί ελαφρά.

Β.Β.