Έξω με ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμωνα η Kalamata B.C. – Για την πέμπτη νίκη ο Δίωνας Κυπαρισσίας

Έξω με ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμωνα η Kalamata B.C. – Για την πέμπτη νίκη ο Δίωνας Κυπαρισσίας

Έξω με ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμωνα η Kalamata B.C. – Για την πέμπτη νίκη ο Δίωνας Κυπαρισσίας

Δύσκολη έξοδο επιχειρεί σήμερα η Καλαμάτα B.C., καθώς «κοντράρεται» στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κορίνθου με τον ΚΑΟΚ Κορίνθου Παλαίμων στο ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής.

Η Καλαματιανή ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση  και ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, παραμένοντας έτσι στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Ο προπονητής Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του, Γιώργος Σπυρόπουλος, αναμένεται να έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους.

Το ματς έχουν οριστεί να «σφυρίξουν» οι Βάγγαλης, Διολατζής, ενώ κομισάριος  θα είναι ο κ. Πίγκας.

______________________

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Για την πέμπτη νίκη κόντρα στον ΑΟ Ερμιονίδας

Τον ΑΟ Ερμιονίδας αντιμετωπίζει σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας ο Δίωνας Κυπαρισσίας για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η τριφυλιακή ομάδα θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη της (και τρίτη στην Κυπαρισσία), ώστε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής του Δίωνα Κυπαρισσίας Χρήστος Μυριούνης και ο συνεργάτης του, Θεόδωρος Μπουσιούτας, αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας και σ’ αυτό τον εντός έδρας αγώνα αναμένεται να έχει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους τους.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Πλέγας, Κωστής, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Δημόπουλος.

Δημιούργησε μπουτίκ

Στο μεταξύ μπουτίκ δημιούργησε ο Δίωνας Κυπαρισσίας και τα μέλη με τους φίλους της τριφυλιακής ομάδας μπορούν να προμηθεύονται διάφορα προϊόντα με το σήμα του Δίωνα.

Υπεύθυνη της μπουτίκ είναι η κα Μπίτσικα.

___________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Υποδέχεται τον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη»
Να «ζευγαρώσει» τις νίκες (προηγήθηκε εκείνη κόντρα στην Καλαμάτα B.C. στο μεσσηνιακό ντέρμπι) θα επιδιώξει στο σημερινό εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη», η Καλαμάτα ’80 στο ντέρμπι των «νεοφώτιστων» της 6ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του, Δημήτρης Μέντης, στα πλάνα που ετοιμάζουν για την εν λόγω συνάντηση δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τον αγώνα που αρχίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, έχουν οριστεί να «σφυρίξουν» οι Γέρος, Περτδετζόγλου, ενώ κομισάριος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 6ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου  – 3.00 μ.μ.

ΕΑ Προμηθέας 2014 – Νήαρ Ηστ

5.00 μ.μ.

Παναχαϊκή – ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου

Αγία Παρασκευή – Πήγασος Θυρέας