Μ. Χρυσομάλλης: Στο κτηριολογικό πρόγραμμα του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. για το 2023 το νέο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας

Μ. Χρυσομάλλης: Στο κτηριολογικό πρόγραμμα του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. για το 2023 το νέο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας

Νέα συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, είχε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ., Μίλτος Χρυσομάλλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του ζητήματος του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καλαμάτας, την εγκατάσταση του οποίου είχε εξαγγείλει ο υπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλαμάτα τον Ιούνιο.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον Μίλτο Χρυσομάλλη ότι όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα σύντομα η κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου να ενταχθεί στο κτηριολογικό πρόγραμμα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το 2023.

«Η κατασκευή του νέου κτηρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στο ακίνητο που παραχώρησε ο ΟΑΕΔ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην περιοχή της Αγίας Τριάδας προχωρά κανονικά και με γοργούς ρυθμούς. Όπως με ενημέρωσε κατά τη συνάντησή μας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, το έργο θα ενταχθεί στο κτηριολογικό πρόγραμμα του υπουργείου για το 2023, αποδίδοντας στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην Καλαμάτα ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την περιοχή. Τον ευχαριστώ θερμά για το συνεχές ενδιαφέρον του και την ενασχόλησή του με το θέμα! Για όλους εμάς που προσπαθήσαμε για την άρση των καταπατήσεων στην Αγία Τριάδα και συμβάλλαμε στην πρόταση της κατασκευής του νέου αστυνομικού μεγάρου, η διαβεβαίωση του υπουργού πως θα συνεχίσει να ασχολείται εντατικά με το ζήτημα προοιωνίζει ταχείς ρυθμούς στην ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών μέχρι τη δημοπράτησή του», δήλωσε ο κ. Χρυσομάλλης.