Με συμμετοχή 400 παιδιών διεξήχθησαν οι 2οι Aναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου

Με συμμετοχή 400 παιδιών διεξήχθησαν οι 2οι Aναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου

Οι 2οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου διεξήχθησαν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 400 παιδιών από 8 αθλητικά σωματεία της Πελοποννήσου.

Ο διοργανωτής ΓΣ Ακρίτας 2016 ευχαριστεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, που στήριξαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Οι Αγώνες έδωσαν την ευκαιρία σε μικρά παιδιά που τώρα μαθαίνουν το στίβο, να συμμετέχουν σε μια όμορφη αθλητική γιορτή, με βάση την άμιλλα και το ευγενές αθλητικό πνεύμα.

Η διοργάνωση προσέφερε οφέλη και στην πόλη της Καλαμάτας, μιας και αρκετός κόσμος, κυρίως γονείς και προπονητές, συνόδεψαν τα παιδιά στο στάδιο και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην πόλη.

Οι υπεύθυνοι του ΓΣ Ακρίτα ευχαριστούν και το κοινό της Καλαμάτας που αγκάλιασε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και αθλητριών, κάνοντας γνωστό ότι επιδίωξη είναι να καθιερωθούν αυτοί οι αγώνες ανά τακτικά διαστήματα και να διεξάγονται σε διαφορετικές πόλεις της Πελοποννήσου.