Ο ΣΔΥΜ εζησε και φέτος τη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Ο ΣΔΥΜ εζησε και φέτος τη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας είχε και φέτος δυναμική παρουσία στο Μαραθώνιο της Αθήνας και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Καμπάς μοιράζεται ανοικτά ένα πλούσιο άλμπουμ με φωτογραφικά στιγμιότυπα, όπως το συνηθίζει και την εμπειρία «του όμορφου κλίματος που επικράτησε το σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η γιορτή του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και το καλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στη πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ήμουν κι εγώ ένα μικρό κομματάκι αυτής της γιορτής, μαζί με χιλιάδες άλλους δρομείς από τις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Και φυσικά με το σύλλογο μου, το Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας, που πραγματικά και φέτος ήταν παρών με 70 και πλέον αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα.

Η γιορτή πραγματικά όμορφη με μια διοργάνωση που παίρνει άριστα, με τους αμέτρητους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα σε κάθε πόστο που είχαν, αλλά και το κόσμο που παρακολούθησε ως θεατής και ενθάρρυνε με το χειροκρότημά του όλους τους δρομείς.

Προσωπικά, ήταν η 8η μου συμμετοχή στο Μαραθώνιο, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω κάθε χρονιά, πάντα με τραβάει να στέκομαι στην εκκίνηση μαζί με πολλούς φίλους και χιλιάδες άλλους αθλητές απ όλο το κόσμο.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συμβάλλουν κάθε φορά, ώστε να ζούμε εμείς αυτές τις μοναδικές όμορφες στιγμές, τα συναισθήματα που νιώθουμε από αυτή τη μέγιστη δοκιμασία και σε όλους εκείνους που τολμούν και ξεπερνούν τον εαυτό τους ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη προσπάθεια τους τερματίζοντας στο ιστορικό Παναθηναϊκό στάδιο.

Καλή ξεκούραση και καλή αποκατάσταση σε όλους όσους πήραν μέρος και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που έλαβα για το τερματισμό μου στο 39° Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας».