Οι 2οι Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου Πελοποννήσου σήμερα στην Καλαμάτα

Οι 2οι Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου Πελοποννήσου σήμερα στην Καλαμάτα

Ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου διοργανώνουν σήμερα τους 2ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου από τις 12.00 μέχρι τις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν 500 παιδιά ηλικιών έως 15 ετών από πολλά αθλητικά σωματεία της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης αναφέρουν σχετικά: «Οι Αναπτυξιακοί αυτοί Αγώνες έχουν σκοπό να δώσουν στα παιδιά της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου την δυνατότητα να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο οργάνωσης και να πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις. Επιπλέον, οι Αγώνες αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για μικρά παιδιά που τώρα μαθαίνουν το στίβο, να συμμετέχουν σε μια όμορφη αθλητική γιορτή, με βάση την άμιλλα και το ευγενές αθλητικό πνεύμα. Η διοργάνωση προσφέρει οφέλη και την πόλη της Καλαμάτας, μιας και περίπου 1.000 επισκέπτες θα έρθουν το Σάββατο για αρκετές ώρες.

Οι Αγώνες στοχεύουν να επαναλαμβάνονται ανά τακτικά διαστήματα σε διαφορετικές πόλεις της Πελοποννήσου.

Θυμίζουμε ότι οι 1οι Αναπτυξιακοί Αγώνες είχαν διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου του 2020 στην Καλαμάτα, και είχαν μεγάλη επιτυχία, εν μέσω υγειονομικής κρίσης.

Ευελπιστούμε το κοινό της Καλαμάτας να αγκαλιάσει τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών και αθλητριών και τους προσκαλούμε όλους να έρθουν στο στάδιο της πόλης το μεσημέρι του Σαββάτου».