Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στη συνδετήρια οδό Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας με την Πύργου-Κυπαρισσίας

Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στη συνδετήρια οδό Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας με την Πύργου-Κυπαρισσίας

Ολοκληρώθηκε και δόθηκε προς χρήση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πύργου, η συνδετήρια οδός Ε.Ο Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας με την Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας, μετά και τη διαγράμμιση του δρόμου που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί.

Ωστόσο, η κατάσταση με τους διάσπαρτους κώνους σε πολύ μεγάλο τμήμα του εθνικού δρόμου έφερε μεγάλη ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες του τριημέρου, ενώ ήταν και άκρως επικίνδυνη, με αυτοκίνητα να χτυπούν τους κώνους και ξαφνικά οι επόμενοι οδηγοί να τους βρίσκουν μπροστά τους!

Πάντως, στη χθεσινή ανακοίνωσή του ο Δήμος Πύργου τονίζει ότι με την ολοκλήρωση του έργου μπαίνει οριστικό τέλος στη χρόνια ταλαιπωρία των οδηγών και των επισκεπτών που διέρχονται οδικώς την περιοχή. Το έργο είχε ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πύργου και χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», με προϋπολογισμό 180.000 ευρώ.

Ο δρόμος ταλαιπωρούσε πολύ και τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς και άφηνε μια άσχημη εικόνα για την περιοχή. Επίσης, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι άμεσα θα σταλούν μηχανήματα να απομακρύνουν και τη βλάστηση που δυσκολεύει την ορατότητα των οδηγών.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να γίνει η συναρμογή με τις εθνικές οδούς και να ολοκληρωθεί ομαλά το έργο.