Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο Διον. Μπενάκης μας κατήγγειλεν ότι χθες την εσπέραν περί την 8.15΄ώραν ερρίφθησαν παρ’ αγνώστων πλείστοι λίθοι εναντίον της οικίας του. Εξ αυτών μερικοί έθραυσαν διαφόρους υέλους των παραθύρων, εισελθόντες δε εις την αίθουσαν φαγητού ετραυμάτισαν και τα τέκνα του. Προς της τοιαύτης καταστάσεως ο κ. Μπενάκης ηναγκάσθη εξερχόμενος της οικίας του να ρίψη δύο πυροβολισμούς εις τον αέρα προς εκφοβισμόν των αγνώστων. Σημειωτέον ότι μεθ’ όλον αυτόν τον πάταγον ουδέν αστυνομικόν όργανον ενεφανίσθη επί τόπου.

-ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΗΣ υπό της Νομαρχίας της Δημοπρασίας δια την ανέγερσιν της Λαχαναγοράς επ’ ονόματι του εργολάβου Παναγιώτου Σαρρή, αφίκετο ως πληρεξούσιος αυτού ο εργολάβος Επαμ. Μιμήκος προς σύνταξιν του εργολαβικού Συμβολαίου και έναρξιν των εργασιών της ανεγέρσεως του κτηρίου αυτής εντός της εβδομάδος.

-ΕΙΣ το νέον γαλακτοπωλείον η «Πρόοδος» (οδός Μαυρομιχάλη- έναντι Εφεσίου) του κ. Πέτρου Μάλαμα ευρίσκονται πάντοτε λουκουμάδες άριστοι, ζεστοί, με το αγνότερο μέλι και λάδι, καθώς και άπαντα τα είδη των γαλακτερών. Η κατασκευή γίνεται από ειδικόν εξ Αθηνών τεχνίτην. Επισκεφθήτε μίαν μόνον φοράν το νέον γαλακτοπωλείον δια να πεισθήτε.