Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΜΕΣΣΗΝΗ. Σήμερον ήνοιξεν η υπέρ των πτωχών της πόλεώς μας αγορά η διοργανωθείσα υπό του Συλλόγου των Κυριών Μεσσήνης. Ο διάκοσμος της αιθούσης, αν και ικανοποιητικός, θα ηδύνατο να τύχη περισσοτέρας κάπως επιμελείας.

ΑΙ εισπράξεις ήσαν ικανοποιητικαί. Εις τα τραπεζάκια παρετηρήθη κάποια αταξία, ως εκ της οποίας πολλοί έφυγον χωρίς να πάρουν τα «τυχερά» τους. Οπωσδήποτε κατεβλήθησαν φιλότιμαι προσπάθειαι δια την καλήν παράστασιν αυτής και αυτό είναι κάτι.

ΔΙΕΚΡΙΘΗΣΑΝ εις τας προσπαθείας αυτάς αι κ.κ. Κορκονικήτα ιατρού, Πανοπούλου, Γεωργοπούλου, Θωμοπούλου και Τζώρτζη, αι Δες αδελφαί Ανδροσινού, Φιλοπούλου, Νικητοπούλου, Δασκαρόλη και Γεωργοπούλου.  Ακούραστοι επίσης οι κ.κ. Θωμόπουλος, Ποτηρόπουλος, Κορκονικήτας, Τζώρτζης οι οποίοι διεξήγαγον τας κληρώσεις ωρισμένων αντικειμένων εκ των οποίων το πρώτον εν αμπαζούρ έτυχεν εις τον Π. Παρθένιον και το δεύτερον εν μαξιλάριον πολυτελείας εις τον κ. Ανάργ. Δαμηλάτη. Συγχαρητήρια εις τον Σύλλογον Κυριών Μεσσήνης δια την εγκαινιασθείσαν αυτήν υπέρ των πτωχών δράσιν του.