Ψηφιακές υπηρεσίες και ηλεκτρονικές πληρωμές στο Δήμο Δυτικής Μάνης

Ψηφιακές υπηρεσίες και ηλεκτρονικές  πληρωμές στο Δήμο Δυτικής Μάνης

Υψηλού επιπέδου ψηφιακές υπηρεσίες παρέχει ο Δήμος Δυτικής Μάνης μέσω της web πλατφόρμας «eLocalGovernments.gr» της SingularLogic.

Με εστίαση στον ψηφιακό του εκσυγχρονισμό, λοιπόν, ο Δήμος Δυτικής Μάνης αξιοποίησε τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία, για να διευκολύνει την καθημερινότητα και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα ζωής των δημοτών του και των επιχειρήσεων, καθώς  και για να μειώσει το διαχειριστικό του κόστος. 

Με την υπηρεσία «Ηλεκτρονικές Πληρωμές», οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet, ταυτοποιούνται και συνδέονται για να δουν και να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια οφειλών τους, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, αλλά και για να ενημερωθούν από την καρτέλα των στοιχείων οφειλέτη που τηρεί ο Δήμος.

Με τις σύγχρονες ψηφιακές του υπηρεσίες ο Δήμος απλοποίησε χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες, ενισχύοντας την παραγωγικότητα των στελεχών του, εξοικονομώντας σημαντικό διαχειριστικό χρόνο και κόστος.

Στο link: https://dmanis.elocalgovernments.gr/client/index.php?gov=0&service=EXR%7CDEP, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimosdytikismanis.gr), πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν και να κάνουν χρήση αυτών των υπηρεσιών, καθώς και να βρουν οδηγίες για τις παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.