Συνάντηση Γ. Χιουρέα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας

Συνάντηση Γ. Χιουρέα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας

Με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, Ευστράτιο Χρυσαφίδη, συναντήθηκε χθες στην Καρδαμύλη ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Γιώργος Χιουρέας. Στη συνάντηση παρευρέθη και το μέλος της τριμελούς επιτροπής εργαζομένων στο Δήμο Δυτικής Μάνης, Ηλίας Κομπότης, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν δικαιώματα και υποχρεώσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ, καθώς και τις ανάγκες του προσωπικού, ειδικά στον πολύ σημαντικό τομέα της καθαριότητας.

Ο κ. Χιουρέας δήλωσε στον κ. Χρυσαφίδη ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου θα είναι οι βασικοί του σύμμαχοι στο όραμά του για το Δήμο Δυτικής Μάνης, γι’ αυτό πιστεύει σε ένα γόνιμο και συνεχή διάλογο μαζί τους, ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες των δημοτών. Έκανε δε ειδική αναφορά στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας.

Ο κ. Χρυσαφίδης ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Χιουρέα για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους στο Δήμο του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.