Α. Λυκουρέντζος -ΕΛΓΑ: Καταβάλλονται αύριο οι αποζημιώσεις ύψους 48,3 εκ. ευρώ

Α. Λυκουρέντζος -ΕΛΓΑ: Καταβάλλονται αύριο οι αποζημιώσεις ύψους 48,3 εκ. ευρώ

Αύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, πρόκειται να καταβληθούν οι αποζημιώσεις για ζημιές φυτικού και ζωϊκού κεφαλαίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Όπως σημειώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Αύριο 23η Δεκεμβρίου καταβάλλονται 48,3 εκατομμυρια € σε 22.095 παραγωγούς μας,για αποζημιώσεις ζημιών στις καλλιέργειες φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, εντός του έτους 2022.

Με συνέπεια στις δεσμεύσεις μας, Κυβέρνηση και Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. και με την στήριξη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, των Υπουργών,κ.κ. Γιώργου Γεωργαντά, Χρήστου Σταϊκούρα και Θεόδωρου Σκυλακάκη, οι αποζημιώσεις εξοφλούνται σε μία δόση στο 100% της αξίας τους. Την τριετία 2020-2022 επιτύχαμε ως Κυβέρνηση και Διοίκηση, με την συνδρομή των Διευθυντών και των εργαζομένων του ΕΛ.Γ.Α., οι αποζημιώσεις να ξεκινούν να πληρώνονται εντός του έτους ζημίας και να εξοφλούνται πλήρως εντός των πρώτων μηνών του νέου έτους.

Οι επικριτές μας, οι οποίοι κινούνται είτε από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες είτε από αρνητικά συναισθήματα, στο τέλος διαψεύδονται.”