Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Διαγωνισμός βιτρίνας «Εικόνες Χριστουγέννων 2022»

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Διαγωνισμός βιτρίνας «Εικόνες Χριστουγέννων 2022»

Το φετινό διαγωνισμό βιτρίνας ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του Δήμου και της «Φάρις».

Οι «Εικόνες Χριστουγέννων 2022», λοιπόν, προσκαλούν «για ακόμα μια χρονιά τους συναδέλφους επιχειρηματίες να λάβουν μέρος! Τα καταστήματά μας είναι ήδη στολισμένα με περισσή φροντίδα, ώστε να μεταφέρουμε το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων στο αγοραστικό κοινό της πόλης μας. Η προσπάθεια αυτή για ακόμα μια φορά θα ανταμειφθεί!  

Η διαδικασία είναι απλή. Τα καταστήματα θα αναρτήσουν φωτογραφία της βιτρίνας τους κάτω από την ακόλουθη δημοσίευση στο facebook

https://www.facebook.com/photo?fbid=530378719130327&set=a.460234729478060 και θα διεκδικήσουν χρηματικό έπαθλο.

Πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας θα βρείτε στο fb: Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας “Ο Ερμής”» όπως αναφέρεται σχετικά.

Ο Άγιος Βασίλης στα εμπορικά καταστήματα

Στο μεταξύ, την Κυριακή 18/12 ξεκινά το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης και ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας “Ο Ερμής” εύχεται στο καταναλωτικό κοινό Καλές Γιορτές.

Με σκοπό δε να δημιουργηθεί εορταστικό κλίμα στην τοπική αγορά, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα περιδιαβούν την πόλη, από την πλατεία 23ης Μαρτίου έως την Αριστομένους και τους παράπλευρους δρόμους (Αναγνωσταρά, Σιδηροδρομικού Σταθμού, Νέδοντος κ.α.), για να ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά στα εμπορικά καταστήματα και στο καταναλωτικό κοινό.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ