Επίσκεψη στο δημαρχείο αθλητών Special Olympics Ιππασίας Καλαμάτας

Επίσκεψη στο δημαρχείο αθλητών Special Olympics Ιππασίας Καλαμάτας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, με αφορμή την επιτυχή παρουσία στους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππάσιας Special Olympics στις 5 Δεκεμβρίου 2022 στο Μαρκόπουλο, πραγματοποίησαν η προπονήτρια και παιδοψυχίατρος Στεφανία Σπυροπούλου, οι αθλητές Special Olympics Ιππασίας Καλαμάτας, Έφη Αποστολοπούλου, Κωνσταντίνος Γεωργακάς, Ανέστης Μαραντίδης, Μάριος Πλάγος, γονείς και μέλη του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας.

Υπήρξε συζήτηση για την απόδοση των αθλητών στους πρόσφατους αγώνες, την στοχοθεσία της νέας χρονιάς και τη στήριξη από το Δήμο προς τους αθλητές για την επίτευξη των στόχων τους.

Η προπονήτρια του Συλλόγου παρέδωσε στον Δήμαρχο μετάλλιο των Special Olympics από τους Πανελλήνιους αγώνες που είχαν πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα στο Λουτράκι, σε συνέχεια πρωτοβουλίας του Προέδρου των Special Olympics Διονυσίου Κοδέλλα, ένεκα και του συμφώνου συνεργασίας του Δήμου Καλαμάτας με την Ομοσπονδία.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τόσο τα παιδιά όσο και όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια τους, τόνισε ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα τους και ευχήθηκε οι στόχοι που κάθε φορά θέτουν να κατακτώνται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές μας στους Πανελλήνιους Αγώνες απέσπασαν 1 χρυσό, 6 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, σημειώνοντας μια ακόμα τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Ιππικού Ομίλου, βάζοντας στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο του 2023 στο Βερολίνο.