Εργασίες στο πρώην Πολυκλαδικό ύψους 1,35 εκατ. ευρώ

Εργασίες στο πρώην Πολυκλαδικό ύψους 1,35 εκατ. ευρώ

Συναντήσεις στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» είχε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, κι ένα από τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η υπογραφή της σύμβασης για εργασίες υγρομόνωσης και θερμομόνωσης στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου Καλαμάτας, ύψους 1.000.000 ευρώ.

Οι «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτηριακές υποδομές.

Κτήριο Πολυκλαδικού
Ο κ. Βασιλόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας Τιμολέοντα Κατσίπο, πολιτικό μηχανικό και το διευθύνοντα σύμβουλο, Θανάση Γιάνναρη, πολιτικό μηχανικό, και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν στο Δήμο Καλαμάτας και τα οποία έχουν δρομολογηθεί ή υλοποιούνται από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Επίσης, υπεγράφη η εργολαβία για την υλοποίηση μιας σημαντικής παρέμβασης που αφορά στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου της Καλαμάτας και συγκεκριμένα η προμήθεια και τοποθέτηση υγρομονωτικών και θερμομονωτικών υλικών για τη στεγανοποίηση και θερμομόνωση οροφών των εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος. Πρόκειται για έργο του οποίου ο προϋπολογισμός αγγίζει το 1.000.000 ευρώ.

Επιπλέον εργασίες 350.000 ευρώ
Επιπλέον, υπήρξε ενημέρωση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες και θα ακολουθήσει η υπογραφή μιας ακόμα παρέμβασης για το εν λόγω σχολικό συγκρότημα, προϋπολογισμού περί τα 350.000 ευρώ, που αφορά εργασίες αποκατάστασης ενανθρακώσεων φέροντος οργανισμού.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις αυτές και στάθηκε ιδιαίτερα στο έντονο και διαρκές ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την προώθηση και εξασφάλιση έργων που αφορούν στην Καλαμάτα, καθώς και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει τόσο με τον πρόεδρο Τίμο Κατσίπο όσο και με το διευθύνοντα σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» Θανάση Γιάνναρη, τους οποίους και δημόσια ευχαριστεί για την υποστήριξη που παρέχουν στο Δήμο Καλαμάτας.