Έξω με ΚΑΟ Κορίνθου ο Δίωνας Κυπαρισσίας – Εντός η Kalamata B.C. – Στην Πάτρα η Καλαμάτα ’80

Έξω με ΚΑΟ Κορίνθου ο Δίωνας Κυπαρισσίας – Εντός η Kalamata B.C. – Στην Πάτρα η Καλαμάτα ’80

Έξω με ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμωνα στο ντέρμπι κορυφής ο Δίωνας Κυπαρισσίας
Δύσκολη έξοδος σήμερα  για τον Δίωνα Κυπαρισσίας, καθώς «κοντράρεται» στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κορίνθου με τον τοπικό ΚΑΟΚ Παλαίμωνα στο ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής

Η τριφυλιακή ομάδα θέλει να προσθέσει μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της, παραμένοντας στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα.

Το Δίωνα Κυπαρισσίας θα κοουτσάρει ξανά ο συνεργάτης του Χρήστου Μυριούνη (παραιτήθηκε πριν τον αγώνα με την ΑΕ Προμηθέας 2014), Θεόδωρος Μπουσιούτας.

Όσον αφορά τώρα στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, η  διοίκηση της Τριφυλιακής ομάδας έχει προχωρημένες επαφές με προπονητή και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Το ματς θα διευθύνουν οι Λογοθέτης, Λιόνας, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Πετρόπουλος.

______________________

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.
Υποδέχεται τον Πήγασο Θηρέας
Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Καλαμάτα B.C., καθώς αντιμετωπίζει σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, τον ΑΟ Πήγασο Θυρέας, για τη 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Η Καλαματιανή ομάδα θέλει επιστροφή στις επιτυχίες ώστε να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Ο προπονητής Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του Γιώργος Σπυρόπουλος, στα πλάνα που ετοιμάζουν για την αυριανή κρίσιμη συνάντηση, δεν αντιμετωπίζουν  ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Καλαμάτα B.C. και στο ματς με τον Πήγασο Θυρέας αναμένεται να έχει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους της.

Το ματς έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Γέρος, Δολιατζής, ενώ κομισάριος  ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Στην Πάτρα με ΕΑ Προμηθέας 2014
Στην Πάτρα εκδράμει σήμερα  η Καλαμάτα ’80, προκειμένου να «κοντραριστεί» με τον ΕΑ Προμηθέας 2014, σ’ ένα κρίσιμο ματς της 10ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Η Καλαματιανή ομάδα (προέρχεται από τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Δίωνα Κυπαρισσίας, Πήγασο Θυρέας, θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση.

Ο προπονητής, Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παναγιωτόπουλος  αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Το ματς θ’ αρχίσει στις 3.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο «Promitheas Park» και διαιτητές έχουν οριστεί οι Βαλουξής, Βαγγάλης, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Κοκορδάτος.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 10ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου – 5.00 μ.μ.

ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου – ΑΟ Νήαρ Ηστ.

Αγία Παρασκευή – ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη»

Παναχαϊκή – ΑΟ Ερμιονίδας

_________________________