Φιλιατρά: Ξαναστόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα που λεηλατήθηκαν

Φιλιατρά: Ξαναστόλισαν τα χριστουγεννιάτικα  δένδρα που λεηλατήθηκαν

«Άσχημες πράξεις δεν μπορούν να αμαυρώνουν όμορφες δράσεις των παιδιών!»

Η αγάπη για την ομορφιά και η δημιουργική δράση του πνεύματος των Χριστουγέννων έφεραν αποτέλεσμα και έτσι την Τετάρτη το μεσημέρι μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ξαναστόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα που λεηλατήθηκαν στα Φιλιατρά!

Η προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, Βιβή Παντελάκη, που είχε την ιδέα το 2014 για τη διοργάνωση της αυθεντικής αυτής χριστουγεννιάτικης γιορτής των Φιλιατρών και μετά τη λεηλασία είχε εκφράσει δημόσια θλίψη και αγανάκτηση για την καταστροφή και την κατάντια, σημειώνει σχετικά: «Ξαναστολίσαμε! Σε μια συμβολική πράξη βρεθήκαμε ξανά στο χώρο των δέντρων των σχολείων μπροστά από το Δημαρχείο Φιλιατρών και στολίσαμε ξανά τα δέντρα που είχαν λεηλατηθεί. Γιατί άσχημες πράξεις δεν μπορούν να αμαυρώνουν όμορφες δράσεις των παιδιών! Καλές γιορτές σε όλους σας!».

Από την πλευρά της, η Κοινωφελής Επιχείρηση, κοινοποιώντας τη δημοσίευση της Βιβής Παντελάκη, τονίζει: «Ξαναστόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα οι μικροί ενεργοί πολίτες των Φιλιατρών! Τα παιδιά μαθαίνουν, από αυτό ζουν!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου