Γαργαλιάνοι: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του τέως δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα

Γαργαλιάνοι: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του τέως δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα

Σήμερα έφυγε από τη ζωή η μητέρα του τέως δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, Ειρήνη (Ρένα) Κατσίβελα. Με λόγια οδύνης και βαθύτατης ευγνωμοσύνης έκανε γνωστή την απώλεια της μητέρας του ο κ. Κατσίβελας γράφοντας: «Μια Μεγάλη γυναίκα κοιμήθηκε. Ένας άνθρωπος που έζησε μπροστά από την εποχή της και παρέσυρε και εμάς στο βηματισμό της. Για μένα υπήρξε το “Φως” που με οδήγησε και μας έδωσε ανοικτούς τους ορίζοντες να πετάξουμε μακριά. Και τα φώτα δεν σβήνουν».

Η εκλιπούσα, με τον σύζυγό της, Ανδρέα, ο οποίος απεβίωσε προ τεσσάρων ετών, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και το Δημήτρη, και ευτύχησε να δει στη ζωή της τρεις εγγονές, την Ειρήνη, την Ξανθίππη και την Ειρήνη. Είχαν μια όμορφη οικογένεια, με αρχές, αξίες και πίστη σε ιδανικά. Ήταν γυναίκα με αρχοντιά, κύρος, γούστο, φινέτσα και ποιότητα. Δυναμικός χαρακτήρας και άνθρωπος καλλιεργημένος. Ενέπνεε σεβασμό και εξέπεμπε αξιοπρέπεια.

Η εξόδιος Ακολουθία της Ειρήνης (Ρένας) Κατσίβελα θα τελεστεί αύριο Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Γαργαλιάνων.

Από το «Θ» θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στα παιδιά της με τις οικογένειές τους και τους λοιπούς συγγενείς της.

Του Ηλία Γιαννόπουλου