Καλαμάτα: Ερωτηματικό ο χρόνος επιστροφής του Πασά –Στα 20 ευρώ τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Καλαμάτα: Ερωτηματικό ο χρόνος επιστροφής του Πασά –Στα 20 ευρώ τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Έστω και εμμέσως η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε τρεις μέρες μετά από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Πασάς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο αρχισκόρερ της Μαύρης Θύελλας και για το οποίο έγραψε προχθές το «Θ», με την επίσημη ομάδα να αποφεύγει μέχρι πρότινος και για κάποιο ακατανόητο λόγο να επιβεβαιώσει.   

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι το προσεχές διάστημα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματία Γιάννη Πασά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας για να δούμε τον ακριβή χρόνο επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους», γνωστοποίησε εν τέλει χθες η τοπική μας ομάδα, χωρίς και πάλι να δίνει σαφείς πληροφορίες. Το βέβαιο είναι ότι όλοι ευχόμαστε την όσο δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή του ικανού στράικερ, που ωστόσο θα είναι αναπόφευκτα περίπου ένας μήνας, καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση μηνίσκου.

Στο μεταξύ, ο έμπειρος αμυντικός, Θεόδωρος Μπέριος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό σχεδόν αμέσως μετά τον ερχομό του στην Καλαμάτα το καλοκαίρι, έγινε γνωστό χθες ότι έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει, με την ΠΑΕ Καλαμάτα να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Κυριακή 18/12, 7.μ.μ στη Νέα Σμύρνη με Απόλλωνα
Τέλος, κατόπιν αιτήματος στη Σούπερ Λιγκ 2 άλλαξε ο προγραμματισμός του αγώνα την ΠΑΕ Απόλλωνα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19.30 μ.μ. (αφορά την 7η αγωνιστική, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο η τοπική μας ομάδα έχει ρεπό.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων για το Καλαμάτα-ΠΑΟΚ
Το τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Καλαμάτα σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας (14/12, 16:00) γνωστοποιεί ότι αυτά θα διατίθενται από σήμερα Παρασκευή (9/12) από τα γραφεία της ΠΑΕ, Αμβροσίου Φραντζή 14. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου.

Ώρες διάθεσης εισιτηρίων από την ΠΑΕ: Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου από τις 10.00-17.00