Κοκορομαχία με το καλημέρα

Κοκορομαχία με το καλημέρα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας ο Δημήτρης Οικονομάκος θέλησε ξεκινώντας να κάνει μία δήλωση με επίκεντρο τον παραιτηθέντα δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κουκούτση.

Ειδικότερα, κ. Οικονομάκος δήλωσε: «Μία από τις πιο χαρούμενες ειδήσεις αυτής της τριετίας ήταν η παραίτηση του κατάδικου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής από το Δημοτικό Συμβούλιο. Νομίζουμε ότι είναι στα θετικά αυτής της θητείας, ότι έφυγε από το Δημοτικό Συμβούλιο, έστω και οικειοθελώς, αλλά βεβαίως δεν ξεχνάμε όσους συντάχθηκαν μαζί του και όσους τον ανέχτηκαν όλη αυτή την τριετία. Κι έτσι είναι το σύστημα, όταν δε σε θέλει, δε σε χρειάζεσαι πλέον, σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα, ακριβώς το ίδιο έπαθε και ο συγκεκριμένος.

Αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ότι υπάρχουν και μέλη της Δημοτικής Αρχής που έχουν τις ίδιες απόψεις με τον ίδιον, αλλά και ότι οι απόψεις που υπάρχουν στην κοινωνία, έχουν δεχθεί ένα πλήγμα. Κατά τη γνώμη μας μπορούν να νικηθούν στο πεδίο της κοινωνίας και όχι στα πεδία των Δημοτικών Συμβουλίων».

Μετά κάποια ώρα το λόγο πήρε ο νέος δημοτικός σύμβουλος, επιλαχών από την παράταξη του Δημήτρη Κουκούτση, Πάνος Χασανέας. Απευθυνόμενος στον Δημήτρη Οικονομάκο τού είπε ότι συνηθίζεται το νέο μέλος να το χαιρετούν, ενώ πρόσθεσε ότι δε θέλει να αρχίσει με γκρίνια, σημειώνοντας πως μπορεί να έφυγε ο Δημήτρης Κουκούτσης, αλλά η σκιά του πλανάται και είναι βαριά.

Πολιτική συζήτηση, όπως είπε, «δεν ήθελε να κάνει, θέλει μόνο να λυθούν προβλήματα του Δήμου».
Π.Μπ.