Κυρίαρχος ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Κυρίαρχος ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά”, σήμερα είναι πολύ καλύτερη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, με το κυβερνών κόμμα να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα πρόσωπα που θα επιλεγούν ανά την Ελλάδα, τόσο για τους Δήμους όσο και για τις Περιφέρειες, ώστε να επιτευχθεί εκ νέου η «γαλάζια» κυριαρχία σε όλη την επικράτεια.

Στην Πειραιώς, υπό την αυστηρή εποπτεία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλου Μαρινάκη, πραγματοποιούνται συσκέψεις και συναντήσεις με νέα πρόσωπα, που θα επιλεγούν για να βγουν μπροστά σε περιοχές που είχαν χαθεί οι Δήμοι, αλλά και για να «τονωθούν» οι νυν «γαλάζιες» υποψηφιότητες που θα επαναδιεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο.

Στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΕ, μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε τις εθνικές εκλογές της επόμενης χρονιάς «βαθιά αυτοδιοικητικές», αναφέροντας ότι αυτές θα καθορίσουν την τύχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς για να επιλυθούν κομβικά ζητήματα που απασχολούν τους Δήμους της επικράτειας -με βασικότερο την υποστελέχωση- απαιτείται μια κυβέρνηση που συμπαραστέκεται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Σε σχέση με τα χρίσματα, στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «γαλάζιος» Θανάσης Βασιλόπουλος έχει τη στήριξη της Ν.Δ. και για τις επερχόμενες εκλογές.
Α.Π.