Ο Δίωνας Κυπαρισσίας θέλει επιστροφή στις νίκες – Η Kalamata ΒC υποδέχεται την ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου – Για «διπλό» η Καλαμάτα ‘80

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας θέλει επιστροφή στις νίκες – Η Kalamata ΒC υποδέχεται την ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου – Για «διπλό» η Καλαμάτα ‘80

Θέλει επιστροφή στις νίκες με ΕΑ Προμηθέας 2014 ο Δίωνας Κυπαρισσίας

Την ουραγό ΕΑ Προμηθέας 2014 αντιμετωπίζει αύριο στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας ο Δίωνας Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Η τριφυλιακή ομάδα θέλει επιστροφή στις νίκες (μετά την ήττα από την Καλαμάτα ’80 στο μεσσηνιακό ντέρμπι) για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός του Δίωνα Κυπαρισσίας Χρήστος Μυριούνης και ο  συνεργάτης του Θεόδωρος Μπουσιούτας δεν θα έχουν ξανά στη διάθεσή τους τον Παναγιώτη Κούνα (ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του).

Η τριφυλιακή ομάδα και σ’ αυτή την εντός έδρας συνάντηση αναμένεται να έχει τη στήριξη πολυάριθμων φιλάθλων της.

Το ματς θα διευθύνουν οι Αδαμόπουλος, Δημ. Παπαγεωργίου, ενώ κομισάριος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

______________________

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.
Υποδέχεται την ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει στο αυριανό εντός έδρας ματς με την ΑΕ Γλαύκου – Εσπέρου, η Καλαμάτα B.C., για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής της τριφυλιακής ομάδας Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του, Γιώργος Σπυρόπουλος, αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Η Καλαμάτα B.C.  και σ’ αυτό τον εντός έδρας αγώνα ευελπιστεί να έχει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους της.

Το ματς που αρχίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, έχουν οριστεί να «σφυρίξουν» οι Ραχιώτης, Δημουλάς, ενώ κομισάριος θα είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄  Εθνικής, είναι οι εξής:

Κυριακή – ώρα 5.00 μ.μ.

ΑΟ Νήαρ Ηστ – Αγία Παρασκευή

ΑΟ Ερμιονίδας – ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων

7.00 μ.μ.

ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» – Παναχαϊκή

_____________________

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Για «διπλό» κόντρα στον Πήγασο Θυρέας
Με στόχο το «διπλό» θ’ αντιμετωπίσει αύριο στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Άστρους Κυνουρίας τον Πήγασο Θυρέας, η Καλαμάτα 80, για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη θέση του στην κατάταξη.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παναγιωτόπουλος, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Το ματς έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Σάλτας και Κουτίβας, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Ν. Γαλάνης.