Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ορκωμοσίες σε Ιστορικό και Φιλολογία

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ορκωμοσίες σε Ιστορικό και Φιλολογία

Δύο ορκωμοσίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στην Πανεπιστημιακή Σχολή της Καλαμάτας.

Ορκωμοσίες που θα ξεκινήσουν στις 2 το μεσημέρι και αφορούν το Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας & Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών καθώς και το Τμήμα Φιλολογίας.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των Ορκωμοσιών:

  ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022  
  12:00 ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (α ομάδα) ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ  
  13:00 ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (β’ ομάδα) ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ KAI ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΠΜΣ α) «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» β) «Βυζαντινός Κόσμος: Η Σχέση του με την Αρχαιότητα και τον Νεότερο Ελληνισμό»  
  14:00 ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (α’ομάδα) ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ (Α-ΚΑΡ)  
  15:00 ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (β’ομάδα) ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ (ΚΑΤ-Ω)  
  16:00 ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (γ’ομάδα) ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α. Cultural Heritage Materials and Technologies Β. «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία: Νέες θεωρήσεις και προοπτικές»  
 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  1. Το πτυχίο ή το δίπλωμα απονέμεται σε δημόσια τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων/διπλωμάτων,ενώπιον των Πρυτανικών Αρχών.
  2. Ο διαχωρισμός των ομάδων που συμμετέχουν στις τελετές ορκωμοσίας είναι αλφαβητικός.
  3. Η επίδοση των πτυχίων/διπλωμάτων γίνεται κατ’ αλφαβητική σειρά.
  4. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να βρίσκονται στο χώρο του Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε τελετής
  5. Μετά το πέρας της τελετής, υπογράφουν το πρωτόκολλο ορκωμοσίας στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου.
  6. Για την εύρυθμη διεξαγωγή των Τελετών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός της Αίθουσας Τελετών δεν επιτρέπονται ανθοδέσμες, γλυκά, τρόφιμα και ποτά. Επίσης δεν επιτρέπεται η χρήση σερπαντίνων και κομφετί τόσο εντός του Αμφιθεάτρου, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της Σχολής.