ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Έτοιμος ο κορμός του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Έτοιμος ο κορμός του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία

Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη. Έπειτα από πολύμηνη και επίπονη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας βιογραφικών των ενδιαφερομένων να διεκδικήσουν μια έδρα στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ, η αρμόδια επιτροπή υπό τον Βαγγέλη Αργύρη είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις επιλογές της, οι οποίες περνούν από το φίλτρο του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Πρόθεση της ηγεσίας είναι η σχετική λίστα να τεθεί υπόψη της Κεντρικής Επιτροπής που θα συνεδριάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.

Η «Εφ.Συν.» δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο μεγάλο μέρος των ονομάτων που –σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας– έχουν κλειδώσει ή ακούγεται έντονα ότι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Μεσσηνίας. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποψήφιοι θα είναι: Αριστέα Καζάκου, Μενέλαος Γερονικολός, Νάγια Βεργοπούλου και Παναγιώτης Αλευράς.

Αν στους παραπάνω προσθέσουμε και το όνομα του Σπύρου Πώρου, ο οποίος σύμφωνα με το “Θ”, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσα από την προσωπική του σελίδα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τότε φαίνεται ότι ο βασικός κορμός των υποψηφίων στο νομό είναι έτοιμος.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ζήτησε ισχυρή εντολή ώστε να επιστρέψει ξανά με πρωταγωνιστικό ρόλο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για να «υπάρχει μία δυνατή και πραγματική ελπίδα και όχι ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελιτισμός της Νέας Δημοκρατίας, που καταδικάζουν τη χώρα να μένει στην υστέρηση».

Στις δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι στο κίνημα συνεχίζεται η «προσπάθειά να ανατραπεί ένας πολιτικός συσχετισμός μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ που είναι άγονος και ατελέσφορος», συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για ένα «τοξικό κλίμα σύγκρουσης, καμία κουλτούρα ενός υγιούς δημοσίου διαλόγου σε όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν στην κοινωνία, από την οικονομία, τις ανισότητες και την ενεργειακή κρίση».
Α.Π.