Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 7ην εσπερινήν ώραν ο Ιωάννης Δημ. Ηλιόπουλος, κάτοικος Ασπροχώματος, περιελθών εις φιλονικίαν μετά του Κωνστ. Ηλιοπούλου εγγύς της εν Ασπροχώματι οικίας του δι’ αγροζημίας επενεχθείσας από το ποίμνιον τούτου, εξήγαγε περίστροφον και επυροβόλησεν άπαξ κατά του αντιπάλου του άνευ αποτελέσματος. Ακολούθως εισελθών εις την οικίαν επυροβόλησε και κατά του Ι. Ηλιοπούλου ανεπιτυχώς όμως και πάλιν, μεθ’ ο ετράπη εις φυγήν μη συλληφθείς εισέτι.

-ΤΗΝ παρελθούσαν νύκτα οι Αναστάσιος Τρικαλιώτης και Μιχ. Αρβανίτης, κάτοικοι Ασπροχώματος, εισήλθον εντός της οικίας του Αντ. Ιω. Μαλικούρτη και αφήρεσαν δύο πιστόλια, γενόμενοι αντιληπτοί υπό της συζύγου του Μαλικούρτη. Οι δράσται συλληφθέντες την επομένην υπό του διοικητού του φυλακίου Ασπροχώματoς απεστάλησαν ενταύθα και παρεδόθησαν εις τον Εισαγγελέα.

-ΤΑΣ πρωινάς ώρας της προχθές ηυτοκτόνησε βληθείς δια σφαίρας περιστρόφου κατά την καρδιακήν χώραν εντός της εν Καλογερικό οικίας του ο πεντηκονταετής Παναγιώτης Δρεκόλιας διότι έπασχεν εκ νευρασθενείας.