Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Νίκη Μπούνα – Λιανού

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Νίκη Μπούνα – Λιανού

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ι. Ναό Γενεθλίου Υπερ. Θεοτόκου Καλαμάτας (Γιαννιτσάνικα) θα γίνει η κηδεία της Νίκης Μπούνα – Λιανού.

Χθες, μεταξύ άλλων, συνάδελφοί της καθηγητές, καθώς και απόφοιτοι του 2ου Λυκείου Καλαμάτας με συλλυπητήρια μηνύματα που ακολουθούν την αποχαιρετούν.


Σύλλογος Διδασκόντων 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας
Έρχονται κάποιες στιγμές που νιώθεις ότι οι λέξεις δεν σου φτάνουν, είναι φτωχές όταν θέλεις να εκφράσεις την αγάπη σου, την ευγνωμοσύνη σου και τον πόνο για την απώλεια ενός ανθρώπου που νιώθεις δικό σου, όπως ήταν για όλους τους μαθητές της και τους συναδέλφους της η Νίκη Μπούνα, η Νίκη μας.

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη που ήρθε στη ζωή μας και τη γέμισε αγάπη, στοργή και τρυφερότητα. Νιώθουμε πόνο που έφυγε από κοντά μας, από την οικογένεια του 2ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, αλλά θα μένει πάντα στην ψυχή μας, σε όσους υπήρξαμε «παιδιά της καρδιάς» της !!!

Θα τη θυμόμαστε χαμογελαστή και αισιόδοξη στην τάξη, στοργικό στήριγμα στις δυσκολίες μας, γεμάτη κέφι και ξενοιασιά, σε σχολικές γιορτές, εκδρομές και προγράμματα Erasmus.

Νιώθουμε όμως και ελπίδα ότι αναπαύθηκε και είναι μακαρία στην αγκαλιά του Θεού και μας έχει στην προσευχή της.

Η Αγάπη δεν τελειώνει με τη Ζωή !!!

Νίκη μας θα σε θυμόμαστε με στοργή και αγάπη πάντα.

Σύλλογος Διδασκόντων 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Υ.Σ.  Αντί στεφάνου ο Σύλλογος Διδασκόντων θα καταθέσει χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».


Σύλλογος Αποφοίτων 2ου Λυκείου Καλαμάτας
Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου της αγαπητής μας συνταξιούχου καθηγήτριας Νίκης Μπούνα του 2ου εξαταξίου Γυμνασίου μετέπειτα 2ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας και ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας το Διοικητικό Συμβούλιο εκτάκτως συνεκλήθη και αποφάσισε:
1.Να εκφράσει τα πιο ειλικρινή θερμά  συλλυπητήρια στην  οικογένειάς της.
2. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο να παραστεί στην εξόδια ακολουθία της εκλιπούσης.
3. Αντί στεφάνου να κατατεθεί μετά από απαίτηση της οικογένειας της εκλιπούσης χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό στο σύλλογο «Ελπίδα» παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.
Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι το μέλος μας δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ωστόσο, θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Οι λέξεις φαίνονται ανεπαρκείς  να εκφράσουν τα συναισθήματά μας σχετικά με το θάνατο του μέλους μας. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας και πάλι. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να ευλογεί και να δίνει κουράγιο στην οικογένειά της.