Συνελήφθησαν στα διόδια να μεταφέρουν χασίς προς την Καλαμάτα

Συνελήφθησαν στα διόδια να μεταφέρουν χασίς προς την Καλαμάτα

Περίπου 300 γραμμάρια κάνναβης, κατεργασμένης και ακατέργαστης, μετέφεραν τα ξημερώματα της Κυριακής με αυτοκίνητο δύο νεαροί, κάτοικοι Καλαμάτας, κι ο ένας μάλιστα ανήλικος.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε έλεγχο που τους έκαναν αστυνομικοί σε διόδια του αυτοκινητόδρομου.

Στα διόδια
Ειδικότερα, περίπου στη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στα διόδια της Νεστάνης του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, ένας 22χρονος μαζί με έναν 17χρονο επέβαιναν σε αυτοκίνητο, με το οποίο κατευθύνονταν προς Καλαμάτα.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος σταμάτησαν στα διόδια το αυτοκίνητο των δύο νεαρών και ξεκίνησαν τον έλεγχο.

Τρεις συσκευασίες
Μέσα, λοιπόν, στο όχημα ανακάλυψαν μια σακούλα με κατεργασμένη κάνναβη (τύπου σοκολάτας), βάρους 97,3 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία επίσης με  κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 98,4 γραμμαρίων και μια νάιλον συσκευασία με 102,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 298,1 γραμμάρια χασίς.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Αρκαδίας για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν και δύο κινητά τηλέφωνα που έφεραν μαζί ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Της Βίκυς Βετουλάκη