Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Σύνδεση Καλαμάτας – Τελ Αβίβ στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Σύνδεση Καλαμάτας – Τελ Αβίβ στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων

Τη διεύρυνση του δικτύου προορισμών και την ενίσχυση της δραστηριότητάς της στο Ισραήλ ανακοίνωσε η Aegean με την προσθήκη τριών απευθείας τακτικών δρομολογίων. Τα τρία δρομολόγια, από τα Ιωάννινα, τα Χανιά και την Καλαμάτα προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν θα προστεθούν στο θερινό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο τη φετινή χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα δρομολόγια θα εμφανιστούν στα συστήματα κρατήσεων τις προσεχείς ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η Aegean διασυνδέει το Ισραήλ με τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ κατά τη θερινή περίοδο, θα πραγματοποιεί τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις από και προς συνολικά 9 δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μύκονο, Ρόδο, Λάρνακα, Ιωάννινα, Χανιά, Καλαμάτα).

Παράλληλα, η Aegean προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική κίνηση από τη συγκεκριμένη αγορά προς την Ελλάδα, υποστηρίζοντας την αυξημένη ελκυστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που καταγράφεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια, αυξάνει τις προσφερόμενες θέσεις κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Aegean επιχειρεί από και προς το Ισραήλ με τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις ήδη από το 2002 αυξάνοντας διαρκώς τη δραστηριότητά της και έχει μεταφέρει συνολικά 4 εκατομμύρια επιβάτες.

Πηγή: moneyreview.gr